Моуриньо изхвърля двама титуляри от Манчестър Юнайтед


Моуриньо изхвърля двама титуляри от Манчестър Юнайтед
Снимка: Gulliver/Getty Images

3598 0

Новият мениджър на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо вече е дал задача на Ед Уудуърд - да продаде двама от титулярите под ръководството на Луис Ван Гаал, информира "Sky Sports" днес.

Това са защитникът Дейли Блинд и плеймейкърът Хуан Мата, които не попадат сред играчите, на които португалецът ще даде шанс през следващата кампания.

Испанският играч вече си търси нов отбор, след като преди почти три години Моу го закотви на пейката заради несериозната работна етика, която Мата има (по думи на Моуриньо).

СЛЕДЕТЕ ВСИЧКО ИНТЕРЕСНО НА ЕВРОПЕЙСКОТО ПЪРВЕНСТВО ПО ФУТБОЛ В SPORTLIVE.BG

В същото време Блинд беше един от поддръжниците на Ван Гаал в състава и Специалния не иска човек, който може да подкопае доверието към него. Освен това холандският бранител не се вписва в разбиранията на португалеца за защита. Той предпочита високи, снажни и здрави бранители, докато Блинд не отговоря на този профил.

Мата и Блинд бяха привлечени срещу обща сума 47 милиона паунда, като се очаква "червените дяволи" да си възвърнат направената инвестиция. Към Мата има интерес от страна на Барселона.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички