Моуриньо: Повече обрати - не, благодаря!


Моуриньо: Повече обрати - не, благодаря!
Снимка: Getty Images/Guliver

1461 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо заяви, че неговият отбор трябва да "израсне" и да започва мачовете си по-добре. Срещу Ювентус в Шампионска лига "червените дяволи" стигнаха до успеха, след като за четвърти път през сезона направиха пълен обрат.

"Ако продължим да допускаме голове преди противника, ще дойде момент, в който няма да успеем да се върнем в мача", отчете португалецът на пресконференция преди гостуването във Висшата лига на лидера Манчестър Сити.

"Ние сме отбор, който не се отказва и винаги намира начин да отвърне на удара. Очевидно е, че се подобряваме, но трябва да започваме мачовете си по-добре", добави Моуриньо, който ще може да разчита на възстановения Ромелу Лукаку.

ДВА ГОЛА В КРАЯ НА МАЧА ЗАРАДВАХА МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД В ТОРИНО

Специалистът потвърди желанието на отбора да извлече позитивен резултат от мача в неделя: "Имахме две тежки гостувания на два много добри отбора - Челси и Ювентус. Дори ако се абстрахираме от резултатите, положителното в играта ни бе на лице. Така че ще се опитаме да демонстрираме същото срещу Сити", завърши Специалния.

Преди няколко дни се появи информация, че трикратният шампион на Англия с Челси е получил ултиматум от настоящия си клуб. Какво се иска от него, за да остане начело - четете тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички