Марез напуска Лестър до края на януари?


Марез напуска Лестър до края на януари?
Снимка: Guliver/GettyImages

2595 0

Голямата звезда на Лестър Рияд Марез ще напусне клуба до края на зимния трансферен прозорец. Това е договорката между него и ръководството на тима, информира "France Football".

Играч №1 на английската Висша лига за сезона 2015/16 играе отличен футбол от началото на сезона, като има 7 гола и 10 асистенции до момента. Алжирският ас се наслаждава на най-силните си изяви от няколко месеца насам и логично има няколко отбора, които са по петите му.

Според информация в английските медии, Ливърпул и Арсенал се опитват да го вземат през зимния трансферен прозорец, като предлагат суми между 40 и 50 милиона паунда. Самият Марез иска да напусне при първа възможност, тъй като чувства, че пропилява най-силните си години.

В информацията на "Франс Футбол" се споменава, че и треньорът Клод Пюел е дал съгласието си за продажба на Рияд Марез. Пред "BBC" обаче той недвусмислено заяви, че иска да задържи звездата поне до лятото.

"Дали Марез струва 100 милиона паунда на днешния трансферен пазар? Не знам, но мисля, че през лятото може да струва и повече", лаконичен беше той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички