Манчестър Юнайтед прави нов опит за привличането на защитник от Висшата лига


Манчестър Юнайтед прави нов опит за привличането на защитник от Висшата лига
Снимка: Getty Images/Guliver

1326 0

Манчестър Юнайтед през лятото може да направи опит да подсили състава си с централния защитник на Лестър Хари Магуайър, съобщи Daily Star. “Червените дяволи” се интересуваха от бранителя още миналото лято, но след силните му изяви на Световното първенство в Русия неговата цена скочи рязко.

По тази причина изпълнителният директор на Юнайтед Ед Уудуърд реши да не харчи толкова много пари за укрепване на центъра на защитата, но сега вероятно съжалява, тъй като отборът му, въпреки прогреса под ръководството на Оле Гунар Солскяер, пропуска най-много голове от отборите в Топ 7.

Очаква се след края на сезона Юнайтед да реши този проблем. Спрягани за “Олд Трафорд” са също Тоби Алдевейрелд, Калиду Кулибали и Милан Шкриняр, но Daily Star твърди, че цел №1 ще бъде именно Магуайър. Тимът на Солскяр е готов да плаща на 26-годишния англичанин по 140 000 паунда на седмица, както и да плати на Лестър около 65 млн. паунда.

Междувременно Пол Погба назова причините, поради които бе уволнен Жозе Моуриньо (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички