Манчестър Сити продава Самир Насри


Манчестър Сити продава Самир Насри
Снимка: Getty Images/Guliver

2778 0

Английският Манчестър Сити чака оферти за Самир Насри и е готов да се раздели с футболиста срещу около 20 милиона евро, твърди „Скай Спортс”.

Отдавна се говори, че французинът ще си тръгне от „Етихад”, а и новият мениджър Пеп Гуардиола показа, че едва ли ще го използва, след като го прати да тренира сам в началото на подготовката.

Причината бе, че 29-годишният играч се оказа с наднормено тегло при събирането на тима и трябваше да работи известно време сам, за да влезе във форма, като пропусна предсезонните контроли на отбора.

През юли Гуардиола заяви, че Насри вече е в доста по-добро състояние, но въпреки това английските медии очакват неговата раздяла с клуба. През миналия сезон той твърде игра твърде малко, когато имаше проблеми с контузии.

Счита се, че италиански тимове сред които Интер, Милан и Рома проявяват интерес към играча, но за целта ще трябва да платят исканите от Манчестър Сити пари, за да го привлекат.

Самият Насри няма голямо желание да напусне Сити, но това вероятно все пак ще се случи. Проблем за евентуалните купувачи е и високата му заплата.

 

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички