Легенда на Юнайтед бе уволнен от треньорския пост след само осем месеца


Легенда на Юнайтед бе уволнен от треньорския пост след само осем месеца
Снимка: Getty Images/Guliver

1772 0

Ръководството на Саутхемптън обяви официално решението си да се раздели с досегашния мениджър на тима Марк Хюз. Уелският специалист издържа само осем месеца начело на "светците" преди да бъде свален от поста. 

Саутхемптън заема незавидното 18-о място в първенството след 14 изиграни мача, което е и основната причина за треньорската рокада. През уикенда Хюз се изправи срещу бившия си клуб Манчестър Юнайтед при равенството 2:2, което обаче не бе достатъчно да убеди собствениците на "светците" да го задържат на поста.

Треньорската роля ще бъде заемана временно от помощник-треньора Келвин Дейвис. "Търсенето на нов треньор, който да ни поведе напред, вече е в процес на действие", споделиха от ръководството на Саутхемптън.

Австриецът Ралф Хазенхютъл е сред фаворитите за поста, твърди "BBC". Мениджърът е свободен още от месец май, когато напусна тима на немския Ред Бул Лайпциг. Междувременно мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо направи интересно изказване по адрес на Димитър Бербатов. Вижте повече в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички