Къде да гледаме Манчестър Юнайтед - Ливърпул за Висшата лига?


Къде да гледаме Манчестър Юнайтед - Ливърпул за Висшата лига?
Снимка: Guliver/GettyImages

1323 0

В България вниманието на футболните фенове е насочено основно към сблъсъка Левски - ЦСКА, но извън нашите граници един от най-интересните мачове в днешния ден ще бъде сблъсъкът между Манчестър Юнайтед и Ливърпул на стадион "Олд Трафорд".

Двубоят от 27-ия кръг на Висшата лига противопоставя борещия се за място в топ 4 Юнайтед и Ливърпул, който се опитва да спечели титлата в края на сезона. Главен рефер на срещата е Майкъл Олишър, първият съдийски сигнал ще прозвучи в 16,05 часа. Можете да гледате мача по Диема спорт 2 или да го следите НА ЖИВО в SportLive.bg.

С изключение на загубата в осминафиналите в Шампионска лига срещу ПСЖ, Манчестър Юнайтед е в отлична форма. В първенството тимът няма загуба в 12-те мача с Оле Гунар Солскяер начело, а успя и без проблем да се класира за 1/4-финалите на ФА Къп, побеждавайки Челси.

Ливърпул също е в добра форма и за тях е много важно да спечелят днес, за да дръпне в битката за титлата на Манчестър Сити. Сега двата тима имат равен брой точки, но "гражданите" са с мач повече. Припомняме, че първият сблъсък между двата тима през сезона завърши с победа с 3:1 за Ливърпул, но сега всичко е различно.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички