Конте и Челси не се разбраха, отиват на съд


Конте и Челси не се разбраха, отиват на съд
Снимка: Getty Images/Guliver

1522 0

Антонио Конте не е никак близо до споразумение с бившия си отбор Челси, дори напротив. Бившият мениджър на лондончани е отказал да се срещне с клуба и ще се изправи в съда срещу тях заради неполучаването на остатъка от заплатата си, съобщават Sky Sports.

Италианският наставник, който наскоро отхвърли офертата на Реал Мадрид, е на мнение, че трябва да получи финансовото си възнаграждение, най-малкото от уважение за работата, прекарана в лондонския клуб. От клуба са се опитали да се свържат с Конте на четири очи, но италианецът категорично е отказал да приеме тази среща. Според информации, той иска 8.7 млн. паунда като неустойка прибавени към остатъка от неизплатената му заплата, която възлиза на 11.3 млн. паунда.

От Челси отказват да платят на треньора заради неговото поведение в последния му сезон начело в лондончани, по-специално срещу Диего Коста, отсъствието му от рекламни мероприятия, закъснението му за пресконференции и паркирането на непозволени места на тренировъчната база в Кобъм. 

Конте постави 3 условия, които съвсем разгневиха Флорентино Перес и го отдалечиха от "Сантяго Бернабеу".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички