Конте: Ще страдаме срещу Барселона


Конте: Ще страдаме срещу Барселона
Снимка: Gulliver/GettyImages

1029 0

Мениджърът на Челси Антонио Конте се надява, че капитанът на Барселона Андрес Иниеста да играе в реванша между двата тима на 1/8-финалите в Шампионска лига. Италианецът направи комплимент на каталунците, като определи, че отборът му ще страда.

"Трябва да сме концентрирани във всеки един момент. Утре ще страдаме, както всеки един тим, който се е изправял срещу Барселона. Мисля, че в първия мач играхме добре. Когато играеш срещу един от най-добрите отбори в света, ако искаш да спечелиш, трябва да си перфектен. В първия мач успяхме да го направим, но след това допуснахме грешка. Финалният резултат от първия двубой дава предимство на Барселона, но ние познаваме философията им", заяви наставникът на лондончани.

"Нямам представа дали Иниеста ще играе, но в този тип мачове е правилно да се изправиш срещу най-добрите играчи. Иниеста е гений във футбола. Бих могъл да го сравня с Андреа Пирло", допълни още Конте, като отказа да направи сравнение между него и Еден Азар. "Двамата са много различни футболисти, Азар мога да използвам като втори нападател. Цялото бъдеще все още е пред Азар".

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички