Кои са любимите отбори на кралското семейство в Англия


Кои са любимите отбори на кралското семейство в Англия
Снимка: Getty Images/Guliver

6585 0

Кралица Елизабет II, принц Чарлс, принц Уилям и принц Хари имат своите любими отбори и това не е тайна за никого. До голяма степен те са избирали любимците си според мениджъри и играчи, които са били част от тимовете.

Арсенал, Челси и Уест Хям се радват на най-голям брой фенове в семейството на кралицата. 

През годините се спекулира около това кой е любимият тим на Нейно Височество Кралица Елизабет II. В момента в Бъкингамския дворец са сигурни, че тя е фен на Уест Хям. През 2007 година обаче тя се среща с Арсен Венгер, като се заговаря, че тя има пристрастия и към Арсенал. 

През 2012 година става ясно, че принц Чарлс е фен на Бърнли. Това разкрива самият той, когато извършва благотворителна дейност в местността. Първородният син на Кралицата дори ползва VIP карта за всички мачове на Бърнли, която му е предоставена от ръководството.

Принц Уилям е сред големите почитатели на играта на Астън Вила. Още като дете стъпва на "Вила Парк" и от тогава посещава много от срещите, като не крие пристрастието си към тима от Бирмингам.

МЕГЪН МАРКЪЛ И ПРОВОКАТИВНИТЕ Ѝ СНИМКИ ПРЕДИ ДА СТАНЕ ПРИНЦЕСА

По-малкият от синовете на принц Чарлс - Хари е един от семейството, който няма любим отбор. Той до момента не е коментирал това пред медиите, а преди години, докато извършва благотворителна дейност е споделил, че "повечето от кралското семейство" са фенове на Арсенал.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички