Клоп сравни Ливърпул с Роки Балбоа, а Сити - с Иван Драго


Клоп сравни Ливърпул с Роки Балбоа, а Сити - с Иван Драго
Снимка: Getty Images/Guliver

1872 0

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп използва любопитно сравнение, за да определи позицията на неговия тим в предстоящата битка за титлата във Висшата лига, правейки препратка към един от филмите от серията за Роки Балбао.

Според Клоп "червените" са именно в ролята на най-известния персонаж на Силвестър Сталоун, докато шампионите Манчестър Сити според него влизат в ролята на един от злодеите от филма Иван Драго. В четвъртата част на филма съветският боксьор Иван Драго (в ролята Долф Лундгрен) уби на ринга приятеля на Роки Аполо Крийд, след което главният герой трябваше да тренира здраво и да даде всичко от себе си, за да си отмъсти.

"Манчестър Сити са шампионите, те не изгубиха нито един играч и привлякоха Риад Марез. Видяхме в мача с Челси, че те са много впечатляващи. Ние все още сме Роки Балбоа, не Иван Драго. Ние сме тези, които трябва да тичат и да се борят повече, такава трябва да е нагласата ни. Все още не сме постигнали нищо. Бяхме на няколко финала и ако отново стигнем, ще се опитаме да ги спечелим. В първенството е точно същото", коментира Клоп преди първия кръг от Висшата лига. "Трябва ни и повече късмет. Някой ми каза, че ние сме отборът с най-лош късмет. Трябва да сме по-постоянни, по-точни в завършващата фаза и агресивни в точните моменти", допълни германският специалист.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички