Клоп недоволства, че Сити и Челси получават повече похвали


Клоп недоволства, че Сити и Челси получават повече похвали
Снимка: Getty Images/Guliver

940 0

Менижърът на Ливърпул Юрген Клоп призна, че е притеснен от високите очаквания към отбора да спечели титлата. Според него те хвърлят сянка върху силното начало на кампанията за мърсисайдци. Германецът даде пример с другите два непобедени отбори - Манчестър Сити и Челси, които според него получават повече похвали от неговите момчета.

"Сезонът до момента е доста успешен, но не се възприема от всички точно така поради две причини: по-слабата игра в някои двубои и силните сезони, които правят до момента Манчестър Сити и Челси. Изглежда, че трябва задължително да станем шампиони, за да бъде определена кампанията като добра", заяви недоволният Клоп.

"Нашите конкуренти са шампионите от миналата година (Ман Сити), шампионите от преди две години (Челси), обновен Арсенал и опитните Тотнъм и Ман Юнайтед. Това е доста трудна работа, но ние нямаме проблем - искаме да спечелим всичко", добави германецът.

В неделя Ливърпул приема Фулъм, а Клоп заяви, че очаква много тежък мач. "Този мач е голямо предизвикателство за всички нас. Не трябва да забравяме в колко добра позиция сме. Относно атмосферата, призовавам всички да си легнат рано в събота, защото двубоят е от 12 (14:00 българско време). Така на обяд в неделя ще бъдат във форма. Но ако някой очаква лесна среща, нека си остане у дома, защото няма да бъде лесно и напротив - ще бъде трудно", завърши Клоп. Отборът продължава да е непобеден във Висшата лига с 8 успеха от 11 мача, но въпреки това търпи критики, които се засилиха след загубата от Цървена звезда с 2:0 в Шампионска лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички