Кариус е близо до преминаване в турски гранд


Кариус е близо до преминаване в турски гранд
Снимка: Getty Images/Guliver

2695 0

Турският гранд има желание да привлече в редиците си вратаря на Ливърпул Порис Кариус, съобщава Sky Sports. 25-годишният германец най-вероятно ще бъде резерва на новото попълнение Алисон Бекер през този сезон, особено след грубите си грешки във финала на Шампионска лига срещу Реал Мадрид в края на миналия сезон.

Бешикташ от своя страна търси ново попълнение за вратарския пост, след като продаде Фабри на новака във Висшата лига Фулъм това лято. Според информацията, турският гранд иска да вземе Кариус под наем за два сезона и е готов да плати по 1,4 милиона евро на година плюс допълнителни два милиона евро в края на наема.

Това означава, че мърсисайдци ще получат общо под пет милиона евро за този период, което надали ще ги задоволи. Наскоро мениджърът на "червените" Юрген Клоп подчерта, че всеки изходящ трансфер трябва да мине през неговото одобрение. За момента обаче Ливърпул разполага с трима опитни вратари в лицето на Алисон, Кариус и Симон Миньоле и най-вероятно един от последните двама ще си тръгне от "Анфийлд" преди края на месеца.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички