Как Ван Дайк пише завещанието си, след като едва не умира през 2012 година


Как Ван Дайк пише завещанието си, след като едва не умира през 2012 година
Снимка: Getty Images/Guliver

4540 0

Една история, която до скоро бе напълно неизвестна, започна да набира популярност. Става въпрос за защитника на Ливърпул Върджил ван Дайк и е от времето, когато той играе за холандския Грьонинген.

По това време холандецът е едва 20-годишен, когато кариерата и по-важно - животът му - са поставени на карта, а футболистът в един момент дори е бил близко до смъртта. Всичко това се случва заради заболяване, което с времето става много сериозно.

Всичко се случва по време на сезона в Ередивизи, когато лекарите смятат заболяването му за вирусно. То обаче не е такова, а се оказва, че са засегнати апендицита, корема и инфекция на бъбреците. 

ФЕН НА ЛИВЪРПУЛ СИ НАПРАВИ БРУТАЛЕН ТАТУС НА ГЕРОЯ ОРИГИ

"Все още помня, когато лежах в болницата. Различни маркучи излизаха от мен. Тялото ми бе унищожено, а аз не можех да направя нищо. В подобни моменти в главата ти минават най-лошите възможни изходи от срещата. Животът ми бе в риск. В един момент подписах важни документи, които да подсигурят майка ми. Ако бях умрял, парите ми щяха да отидат при майка ми. Разбира се, че никой не искаше да говори за това, но се налагаше. Такъв беше моментът", споделя за трудния момент Ван Дайк.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички