Как Солскяер се сбогува с Фъргюсън в последния си мач за Манчестър Юнайтед


Как Солскяер се сбогува с Фъргюсън в последния си мач за Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images/Guliver

2280 0

Отборът на Манчестър Юнайтед бележи видим прогрес под ръководството на Оле Гунар Солскяер. Норвежецът застана начело на клуба в средата на декември, като замени уволнения Жозе Моуриньо.

От тогава обликът на отбора е напълно различен, а начинът на работа на легендарния нападател на "червените дяволи" напомня за годините под ръководството на сър Алекс Фъргюсън. Двамата работиха на "Олд Трафорд" заедно в продължение на 11 години.

През 2008 година Солскяер за последно игра под ръководството на шотландеца, макар и в мач с благотворителна цел. След края на срещата пък нападателят споделя за човека, който изцяло е променил и развил кариерата му, като през цялото време се опитва да сдържи сълзите си. 

СОЛСКЯЕР И РАШФОРД ИЗРАВНИХА ПОСТИЖЕНИЕ НА СЪР АЛЕКС И БЕРБАТОВ

"Много искам да благодаря на мениджъра. Той беше настроен страхотно към мен. Той ми помогна да израстна на терена и постоянно ме е подкрепяше", са част от думите на Солскяер.

"Той наистина има огромно значение в моята кариера. От самото начало до края ми помагаше. Той успяваше да мотивира цял един клуб, да държи гладни за успехи 25 различни души от целия свят. Освен това той бе в отлични отношения с всички на "Олд Трафорд". Взимал съм съвети от него по всяко време, защото не мисля, че има по-подходящ човек от него, за каквото и да е", споделя по-късно в интервю норвежецът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички