Изненада: Арсенал се договори за продажбата на Алексис, но не със Сити?


Изненада: Арсенал се договори за продажбата на Алексис, но не със Сити?
Снимка: Guliver/GettyImages

2902 0

Изключително любопитна информация излезе от Испания късно в събота вечер. Според журналиста Диего Мартинес, който има връзки с големите испански издания "Мундо Депортиво", "Марка" и "АС", Арсенал и Манчестър Юнайтед са се договорили за трансфера на Алексис Санчес на "Олд Трафорд".

"Алексис в Манчестър Юнайтед! Сделката е сключена. Има договорка с Арсенал и агента на играча Фернандо Фелисевич, сключена в събота вечер. Опитвам се да разбера кога точно ще бъде обявена сделката", написа Мартинес в Twitter.

Счита се, че журналистът има връзки в лагера на Жозе Моуриньо, придобити по време на престоя на португалеца в Реал Мадрид. Засега обаче нито един друг източник не е обявил трансферът, а от двата клуба мълчат категорично.

Алексис Санчес беше считан за сигурен за Манчестър Сити, след като самият той иска да играе за Хосеп Гуардиола. "Гражданите" обаче не искат да дадат повече от 20 милиона паунда по време на януарския трансферен прозорец, докато "червените дяволи" са предложили повече пари както на Арсенал, така и на нападателя.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички