Игуаин е пред дебют за Челси още в неделя заради контузия на Жиру


Игуаин е пред дебют за Челси още в неделя заради контузия на Жиру
Снимка: Getty Images/Guliver

1799 0

След като спекулациите от последните няколко месеца се потвърдиха и Гонсало Игуаин подписа с Челси, то въпросът вече е кога ще дебютира нападателят. Проблемът при лондончани с нападателите е голям, тъй като Алваро Мората се очаква да премине в Атлетико Мадрид, а Оливие Жиру също не убеждава с представянето си.

Снощи Челси отстрани Тотнъм от Купата на Лигата и се класира на финал, а новото попълнение изгледа успеха от скамейката на "Стамфорд Бридж". Все още не е напълно ясно кога аржентинецът ще дебютира, но има голяма вероятност това да се случи още тази неделя, тъй като Жиру е получил контузия от двубоя с "шпорите".

В неделя Челси ще играе срещу Шефилд на 1/16-финалите за ФА Къп и именно това може да се окаже дебютният мач за Игуаин. Друга възможност пред него е в сряда, когато отборът играе срещу Борнемут във Висшата лига. Точно това е било първоначалният вариант на Маурицио Сари, но контузията на Жиру променя плана на мениджъра.

Заплащането на Игуаин в лондонския клуб също не е за подценяване, като само петима го превъзхождат - вижте повече в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички