Ибра: Предложих на Юнайтед да играя за тях без заплащане


Ибра: Предложих на Юнайтед да играя за тях без заплащане
Снимка: Getty Images/Guliver

1764 0

Златан Ибрахимович разкри, че е предложил на ръководството на Манчестър Юнайтед да играе за тях без заплащане. Предложението е дошло след продължителната контузия на шведа и завръщането му към игра.

Таранът получи тежка контузия, след като скъса връзки на дясното си коляно в мач срещу Андерлехт през първия му сезон като играч на "червените дяволи".

Нападателят се възстанови по-бързо от прогнозите за подобен вид травма, но така и не успя да намери формата си след завръщането си. Това наложи играчът да бъде освободен, като по-късно той подписа с американския ЛА Галакси.

"Ситуацията с Юнайтед не беше относно това да сключим договор и да получавам пари. Напротив - аз твърдо заявих, че не желая заплащане", разкри Ибра пред BBC.

"Бях селектиран за редица мачове, но откровено заявявах на треньора, че не съм подготвен за двубоя и не искам да го разочаровам. Много по-добре е някой друг да започне вместо мен мача, когато се очаква да свърши по-добра работа", допълни шведът.

"Чувствах се отново жив едва след като се възстанових от конузията. Най-после можех да правя това, което обичам най-много", завърши нападателят.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички