Халф на Юнайтед мисли за оставане на "Олд Трафорд", въпреки че може да преговаря с други отбори


Халф на Юнайтед мисли за оставане на "Олд Трафорд", въпреки че може да преговаря с други отбори
Снимка: Getty Images/Guliver

1599 0

Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Андер Ерера е започнал разговори с ръководството на тима за задържането му на "Олд Трафорд", твърди английската телевизия "Sky Sports". Контрактът на испанеца изтича след броени месеци, но "червените" все пак смятат да го задържат, което съответства и на желанията на играча.

Ерера има право да преговаря с други отбори от 1 януари, когато отвори зимният трансферен прозорец. Испанецът бе усилено свързван с бившия си клуб Атлетик Билбао, но подобен трансфер явно ще трябва да почака, след като халфът се надява да остане още малко на Острова.

29-годишният играч се присъедини към тима от Манчестър през 2014 година, идвайки именно от тима на Билбао. Испанският гранд, който винаги е разчитал на испански играчи, не крие надеждите си, че Ерера ще се завърне в техния отбор, където прекара близо четири години.

Междувременно се появи информация, че бившата звезда на Ливърпул Филипе Коутиньо може да премине в тима от "Олд Трафорд". Вижте повече подробности в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички