Гуардиола за своя резерва: Грешката е моя, той заслужава много повече


Гуардиола за своя резерва: Грешката е моя, той заслужава много повече
Снимка: Getty Images/Guliver

1858 0

Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола призна, че е негова вината за редуцираното игрово време на Рияд Марез, като обеща да коригира това занапред. Марез бе рекорден трансфер на тима през лятото (60 млн. паунда), но въпреки това често остава на скамейката, като не е започвал като титуляр от 30 декември миналата година.

"Аз съм причината (б.р. че Марез не играе). Той е абсолютно невинен. Тъжен съм, защото той тренира на невероятно ниво. Той е изключително талантлив играч, но към момента имаме петима нападатели. В последните мачове Лирой (Сане) не играеше", заяви Гуардиола.

"Разполагаме със страхотни играчи като Бернардо и Раз (Стърлинг), които се намират в топ форма. Няма друга причина за отсъствието на Марез. Факт е, че не мога да му предоставя игровите минути, които той заслужава. Това е всичко, което мога да кажа", завърши испанският специалист.

Междувременно една от звездите на Манчестър Сити бе хванат да се любува на ретро екип на Манчестър Юнайтед. Снимка и повече подробности - вижте тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички