Гуардиола за Барселона: Подобно нещо се случва веднъж в живота


Гуардиола за Барселона: Подобно нещо се случва веднъж в живота
Снимка: Getty Images/Guliver

1348 0

Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола обяви, че неговият тим не бива да бъде поставян сред фаворитите за победа в Шампионската лига.

"Дали считам отборът си за фаворит? Не. Нашата история говори, че полуфинал - това е максимума, който ни се е удавал. Не знам дали сме готови за нещо повече. Манчестър Сити трябва да бъде много добър, за да бъде считан за фаворит. Например, Ювентус се изкачва и е все по-близо", каза Гуардиола, цитиран от Sky Sports.

"Гражданите" стартираха в ШЛ със загуба от Лион с 1:2, а във втори кръг победиха Хофенхайм като гости със същия резултат. В трети кръг техни съперници ще бъдат Шахтьор Донецк в Харков на 23 октомври.

Шефът на Манчестър Сити с признание: Три пъти опитах да привлека Меси - никакъв ефект

Гуардиола си спомни и за времето, прекарано в Барселона. С каталунците той спечели два пъти Шампионска лига, два пъти Световното клубно първенство, два пъти Суперкупата на Европа, три пъти Ла Лига, два пъти Купата на Краля и три пъти Суперкупата на Испания. "Подобни неща се случват веднъж в живота. Става ми носталгично като гледам снимки от тогава и радостта, която сме изпитвали. След 20 години ще гледаме към историята си и отново ще бъде невероятно. Това е нещо, което оставяме след нас", допълни още Гуардиола. 

Манчестър Сити бе свързван и с трансфер на Килиан Мбапе. Вижте какво отговори Гуардиола на тези спекулации

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички