Гуардиола се притесни от четвъртодивизионен тим: По-силни са от нас


Гуардиола се притесни от четвъртодивизионен тим: По-силни са от нас
Снимка: Guliver/GettyImages

869 0

Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола сподели, че изпитва притеснения от следващия опонент на "гражданите" в турнира ФА Къп. Тази вечер шампионът на Англия гостува на четвъртодивизионния тим на Нюпорт Каунти, но въпреки това един от най-успешните специалисти на нашето съвремие се притеснява.

"Те са по-високи и по-силни от нас. В някои аспекти те ще бъдат по-добри от нас. Те свършиха страхотна работа да тук в турнира. Това което направиха те, бе свършено по великолепен начин. Изгледахме много мачове, за да видим това, което правят те", сподели Гуардиола преди мача.

Нюпорт Каунти се намира 83 места по-надолу от тима на "небесносините", като понастоящем заема 15-о място в Английската втора лига. Те обаче успяха да остранят отбори като Лестър и Мидълзбро, но пък никога в историята си не са преодолявали петия кръг на ФА Къп, за разлика от Сити, които са 5-кратни шампиони в турнира.

Междувременно Пеп Гуардиола проговори за един от "скъпите" си играчи, които стоят предимно на скамейката, като разкри каква е причината за това. Какво каза испанецът - вижте тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички