"Грешникът" от финала на Шампионска лига пред трансфер в Турция


"Грешникът" от финала на Шампионска лига пред трансфер в Турция
Снимка: Getty Images/Guliver

1515 0

Ръководството на Бешикташ проявява интерес към вратаря на Ливърпул Лорис Кариус, твърди Sun. Все още не е ясно каква точно ще бъде офертата на турския гранд, но се очаква предложението към немския вратар да бъде за едногодишен период под наем.

Клоп не смята да се разделя с титулярния си страж от изминалата кампания, но предложение за сезон под наем може би ще склони немския специалист. Това може да се отрази по добър начин за Кариус, който преживя истински кошмар само преди няколко месеца във финала на Шампионска лига срещу Реал Мадрид.

Период под наем в Турция ще позволи на Кариус да се отърси от случилото се и отново да започне да играе с нужното самочувствие. След пристигането и на Алисон Бекер от състава на Рома конкуренцията за вратарския пост стана още по-голяма.

Един вратар вече напусна "червените". Дани Уорд премина в състава на Лестър, след като бе ясно, че той няма да получи шанс в редиците на Ливърпул. Симон Миньоле засега остава на "Анфийлд", но той също бе спряган за трансфер далеч от Ливърпул.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички