"Голът на Фулъм не е редовен, но и този на Ливърпул трябваше да бъде отменен"


"Голът на Фулъм не е редовен, но и този на Ливърпул трябваше да бъде отменен"
Снимка: Getty Images/Guliver

1491 0

Отборът на Ливърпул спечели трудно домакинството си на "Анфийлд" над последния в класирането тим от Висшата лига Фулъм. "Мърсисайдци" спечелиха с 2:0, като най-интересният момент се разигра в края на първата част.

При центриране в наказателното поле на домакините, Александър Митрович остана непокрит и с глава прати топката в мрежата. Последва сигнал за засада, а Алисон Бекер веднага прати топката към Трент Александър-Арнолд. Английският национал не се забави и пусна към Мохамед Салах, който бе сам в половината на лондонския тим и с лекота изведе тима си напред.

Бившият рефер от Премиършип Марк Клатенбърг също коментира дискусионната ситуация. Според най-добрият рефер на Острова в последните години, голът на Фулъм не трябва да бъде зачетен, а също така и този на "червените".

ЛИВЪРПУЛ ПОДГОТВЯ НОВ ДОГОВОР И ДВОЙНО ПО-ГОЛЯМА ЗАПЛАТА ЗА СВОЙ ТИТУЛЯР

"Всяка една част от тялото, с която можеш да отбележиш гол, трябва да не е в засада при момента на паса. При Митрович не беше така, тъй като рамото му бе зад последния защитник на Ливърпул, така че голът му не е редовен. Веднага след това обаче Ливърпул поднови играта, като при паса на Алисон топката все още се движеше, а това не е правилно изпълнение на фаул", заяви Клатенбърг пред "Daily Mail".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички