Филипе Коутиньо преминава в Манчестър Юнайтед?


Филипе Коутиньо преминава в Манчестър Юнайтед?
Снимка: Gulliver/GettyImages

3598 0

Ръководството на Манчестър Юнайтед е започнало преговори с тима на Барселона за полузащитника на "блаугранас" Филипе Коутиньо, твърди "Caught Offside". Според изданието "червените дяволи" попадат сред отборите, които следят отблизо ситуацията около бразилеца.

Наскоро се появиха информации, че Коутиньо може да се завърне във Висшата лига, но креативният полузащитник бе свързван с друг гранд на Острова. "Caught Offside" обаче смята, че "червените" от Манчестър проявяват интерес към Коутиньо, който е бивш играч на Ливърпул.

Коутиньо така и не успя да пренесе добрата си игра от "Анфийлд" на "Камп Ноу", а сега медиите на Стария континент го свързват с редица колоси, в които той може да премине. Манчестър Сити, Челси и Пари Сен Жермен са сред спряганите отбори, за които се смята, че ще се опитат да си осигурят услугите на бразилеца.

Междувременно легендата на Арсенал Тиери Анри призна, че провежда разговори със Сеск Фабрегас, за когото се смята, че почти със сигурност ще напусне "Стамфорд Бридж" в близко бъдеще. Какво каза мениджърът на Монако - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички