Фил Джоунс: При Моуриньо бяхме станали за смях


Фил Джоунс: При Моуриньо бяхме станали за смях
Снимка: Getty Images/Guliver

2197 0

Защитникът на Манчестър Юнайтед Фил Джоунс обяви, че под ръководството на Жозе Моуриньо отборът е бил станал за подигравка, но сега, при Оле Гунар Солскяер, "червените дяволи" отново са си върнали себеуважението.

Солскяер тръгна с 10 победи в 11 мача във всички турнири и това помогна на отбора да изпревари Челси и Арсенал в класирането и да заеме четвъртото място във Висшата лига. След успеха с 3:0 над Фулъм в последния кръг, Джоунс заяви, че отборът няма намерение да забавя темпото и повече няма да позволи да става за посмешище.

МОУРИНЬО VS СОЛСКЯЕР: КАКВА Е СТАТИСТИКАТА НА ДВАМАТА ПРЕЗ СЕЗОН 2018/19

"Това беше важен мач за нас, защото знаехме, че можем да се изкачим до топ 4, ако спечелим. Трябва само да продължим да се подобряваме и да печелим точки. Да, чувстваме огромен ентусиазъм от това, че станахме четвърти. Сега всички ще започнат да ни възприемат насериозно. В началото на сезона може би малко ни се присмиваха, но сега това определено не е така", коментира Джоунс, цитиран от "Sky Sports".

"В последните си 10-12 мача показахме кои сме. Надграждаме и ставаме все по-добри", допълни бранителят. А какво важно решение беше взето от клуба след добрите резултати - вижте в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички