Фенове и играчи на Хъдърсфийлд подготвиха незабравимо изпращане на Арсен Венгер (ВИДЕО)


Фенове и играчи на Хъдърсфийлд подготвиха незабравимо изпращане на Арсен Венгер (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

1846 0

За последен път в своята кариера днес Арсен Венгер изведе Арсенал като мениджър на тима. Почти 22 години по-късно френският специалист напуска поста си.

Той изведе "топчиите" в общо 1 235 мача, а днешният срещу Хъдърсфийлд от 38-я кръг на Висшата лига е последният. Очаквано всички на "Джон Смит Стейдиъм" бяха готови да изпратят легендарният специалист по начина, по който заслужава.

Още с пристигането на клубния автобус и слизането на Венгер на "Джон Смит Стейдиъм", той бе посрещнат с аплаузи от всички пред съоражението.

Преди първия съдийски сигнал Венгер излезе на терена под направения шпалир, отправи се към феновете на "артилеристите", за да им благодари за подкрепата, като се поклони до земята, след което тичешком се върна и зае мястото си на резервната скамейка.

В хода на срещата пък феновете на Хъдърсфийлд и тези на Арсенал задружно отдадоха почит на Венгер с нова голяма порция аплодисменти, които дойдоха точно в 22'.

Малко по-късно пък над терена прелетяха и два самолета с банери, на които пишеше: "Арсен Венгер е един - легенда на Арсенал" и "Мерси, Арсен, и ти ще ни липсваш".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички