ФА обвини Юрген Клоп в неправомерно поведение в дербито с Евертън


ФА обвини Юрген Клоп в неправомерно поведение в дербито с Евертън
Снимка: Getty Images/Guliver

1928 0

Футболната асоциация на Англия обвини Юрген Клоп в неправомерно поведение по време на последния мач на Ливърпул срещу Евертън във Висшата лига. Причината е нахлуването на германеца по терена след късния победен гол на "червените".

Немският специалист не успя да удържи радостта си след попадението на Дивок Ориги късно в добавеното продължение и нахлу по футболния терен преди да е даден последния съдийски сигнал. Германецът се насочи към стража на Ливърпул Алисон Бекер, с когото се прегърнаха в изблик на радост.

Клоп все пак не пропусна да се извини за поведението си след мача, като подчерта, че в никакъв случай не е искал да се държи неуважително към опонентите си във въпросния мач. Въпреки извинението, мениджърът на мърсисайдци има срок до четвъртък вечерта да отговаря за поведението си.

Треньорът на Евертън Марко Силва защити своя колега, като сподели, че той също би реагирал по подобен начин при такива обстоятелства. Според него не може да става въпрос за липса на респект от страна на Клоп. Междувременно мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола също защити немския специалист. Вижте какво сподели испанецът в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички