Еден Азар отново шикалкави за Реал Мадрид


Еден Азар отново шикалкави за Реал Мадрид
Снимка: Getty Images/Gulliver

1640 0

Звездата на Челси Еден Азар сподели, че в момента е изцяло концентриран върху остатъка от сезона с Челси и не мисли за трансфер в Реал Мадрид. Само преди няколко дена се появиха информации, че "сините" са отхвърлили първата оферта на "Кралския клуб" за белгийския национал, но за момента изглежда почти сигурно, че от лятото Азар ще заиграе на "Сантяго Бернабеу".

Капитанът на Белгия в момента е на лагер с националния отбор преди предстоящите евроквалификации с Русия и Кипър, но сподели пред медиите в родината си, че за момента трансферът в Реал остава на заден план.

"За момента не работя върху това. Искам да играя силно с Челси в следващите месеци и да се опитаме да спечелим Лига Европа. Тази седмица съм концентриран върху "червените дяволи" и след това Челси. След това ще видим. Сега важното е да спечелим Лига Европа или да завършим в топ 4, за да участваме в Шампионска лига през следващия сезон", коментира Азар, който има договор с лондончани до лятото на 2020. А каква е сумата, която Реал се готви да плати за него това лято - вижте в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички