Два гранда от Висшата лига в битка за подписа на Неймар


Два гранда от Висшата лига в битка за подписа на Неймар

3113 0

Манчестър Юнайтед и Манчестър Сити ще опитат да привлекат звездата на Барселона Неймар това лято, твърдят медиите на Острова.

Бащата на футболиста, който е и негов агент, го е насърчил да избере Висшата лига, тъй като условията, които "червените дяволи" му предлагат, са по-добри, а и там ще може да се превърне в "най-добрия играч", излизайки от сянката на Меси. 

Наставникът на Юнайтед Жозе Моуриньо пък ще се насочи към нападателя на Атлетико (Мадрид) Антоан Гризман, ако не успее с Неймар. Специалния ще направи всичко възможно да вземе някой от двамата срещу над 100 млн. евро, защото иска върне клуба от „Олд Трафорд” на върха във Висшата лига и в Европа.

Неговият конкурент за подписа на Неймар и наставник на градския съперник Манчестър Сити Хосеп Гуардиола пък призна, че ще се радва, ако бразилецът пристигне на „Етихад”, Неймар също неведнъж е заявявал, че се въхищава на специалиста. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички