Челси с изненадващ ход, ако не намери заместник на Куртоа


Челси с изненадващ ход, ако не намери заместник на Куртоа
Снимка: Guliver/GettyImages

1892 0

Все по-често в Англия се коментира възможността Тибо Куртоа да напусне Челси и да премине в Реал Мадрид. "Белия балет" отдавна опитва да намери стабилен вратар, на който да може да залага в следващите години, като до момента усилията им бяха насочени към Давид де Хеа, но вече придобиха доста различен вид.

Поради тази причина в Челси вече започнаха да търсят нови варианти. Към момента желаният от ръководството Алисон рязко се отдалечи, след като бе потвърдено, че Ливърпул и Рома са стигнали до договорка за трансферната сума, а по-късно днес бразилецът ще отпътува за Острова, за да премине медицински прегледи. Друг спряган вратар за "сините" от Лондон е Каспер Шмайхел от Лестър, но е малко вероятно "лисиците" да продадат една от най-големите си звезди.

Поради тази причина от Арсенал са предложили на Челси възможността да си върнат легендата Петър Чех, пише "Daily Mirror". "Топчиите" имат нужда от още средства за новите играчи, които мениджърът Унай Емери е набелязал. Чех прекара 11 сезона на "Стамфорд Бридж", като спечели всичко с тима.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички