Челси добави нови две имена към списъка за нов треньор в клуба


Челси добави нови две имена към списъка за нов треньор в клуба
Снимка: Getty Images/Guliver

960 0

Челси състави списък с кандидати за мениджърския пост, в случай на уволнение на Маурицио Сари. Двете големи цели на Челси за остатъка от сезона са победа в Лига Европа и попадане в Топ 4 в Премиършип.

Сари едва ли ще запази работата си, ако не успее да осигури на отбора място в Шампионската лига за следващия сезон по един от двата начина. Според "Daily Mirror", босовете на Челси чувстват, че Сари не е подходящ за техния клуб.

Отборът не играе на постоянно високо ниво през втората половина от сезона, а футболистите престанаха публично да се възхищават от Сарибол. Роман Абрамович първоначално е набелязал Зинедин Зидан и Масимилиано Алегри, но първият се върна в Реал, а вторият няма желание да работи на "Стамфорд Бридж".

По тази причина в краткия списък на Челси сега фигурират Нуно Ешпирито Санто от Уулвърхемптън и Франк Лампард от Дарби Каунти. Челси искат да бъдат готови, ако дебютът на Маурицио Сари завърши с провал.

Междувременно голямата звезда на Челси Еден Азар призна, че има един играч в Англия, който е на по-високо ниво от неговото (подробности вижте тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички