Бивш треньор в Юнайтед предрече бунт в съблекалнята заради Санчес


Бивш треньор в Юнайтед предрече бунт в съблекалнята заради Санчес
Снимка: Guliver/GettyImages

1979 0

Бившият помощник-треньор на Манчестър Юнайтед Стив Макларън е уверен, че заплатата на Алексис Санчес ще нагнети неимоверно много атмосферата в съблекалнята на "червените дяволи". Юнайтед привлече Санчес от Арсенал и според съобщенията, заплатата му ще бъде 400 000 паунда на седмица.

Британските таблоиди твърдят, че Пол Погба вече е изразил недоволството си от внушителното възнаграждение на чилиеца и е поискал двойно увеличение на собствената си заплата. По тази причина Макларън е на мнение, че предстои сериозен конфликт в съблекалнята на "Олд Трафорд".

"Заплатата винаги е била важна тема сред играчите. Те се опитват да узнаят колко заработват съотборниците им и ако някой получава значително повече, това може да създаде проблем. В краткосрочна перспектива не виждам някакви минуси, но в дългосрочен клубът ще трябва да решава този проблем. Когато играчите седнат за обсъждане на нови контракти, заплатата на Санчес обезателно ще изплува", алармира Макларън пред Evening Standard.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички