Бесният Ван Гаал съсипа журналистите и шокира на пресконференцията


Бесният Ван Гаал съсипа журналистите и шокира на пресконференцията

1907 0

Луис Ван Гаал все още е мениджър на Манчестър Юнайтед. Въпреки че снощи редица медии на Острова обявиха неговото уволнение, той е начело на тима и се появи за редовна пресконференция преди двубоя срещу Стоук на "Боксинг дей".

"Дали някой в залата не чувства, че трябва да ми се извини? Никой няма такова чувство? Това се чудя", каза холандецът на журналистите, които вчера го "уволниха".

„Мисля, че вече бях уволнен. Прочетох, че съм бил уволнен и мой колега вече е тук. Какво мислите, че се случва с жена ми, с децата ми или с внуците, или с феновете на Манчестър Юнайтед, или с феновете? Как мислите? Звъняха ми много пъти, а също и Арсен Венгер каза нещо за това.

Мислите ли, че искам да говоря с медиите сега? Тук съм заради правилата на Висшата лига... Трябва да говоря с вас", каза троснато Ван Гаал и продължи.

"Не мисля, че може да правите това. Трябва да се придържате към фактите. Създавате нещо, което не е добро, не са фактите. Сега трябва да отговарям на въпроси? Не мисля, че искам да го правя. Сега само казвам, че съм концентриран върху Стоук Сити. Пожелавам ви Весела Коледа и, може би, щастлива Нова година. Насладете се на виното и пая. Довиждане", завърши Ван Гаал и на 5-ата минута от пресконференцията напусна.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички