Бербатов: Моуриньо и Погба ще се разберат помежду си


Бербатов: Моуриньо и Погба ще се разберат помежду си
Снимка: принтскрийн

1505 0

Бившият нападател на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов коментира ситуацията около полузащитника на "червените дяволи" Пол Погба, след като се заговори усилено, че той ще напусне отбора. Бербатов смята, че мениджърът на тима Жозе Моуриньо и френският халф "ще се разберат".

Трансферният прозорец в Англия затвори и клубовете от Висшата лига вече не могат да привличат нови попълнения. Въпреки това, редица европейски грандове продължават да следят ситуацията около Погба, като се надяват да отмъкнат звездата на "червените".

Премеждията между Моуриньо и Погба накланят все повече везните към трансфер на играча далеч от "Олд Трафорд", а испанският колос Барселона изглежда най-близо до сделка за френския национал.

Митко Бербатов заяви в интервю пред "betfair", че се двоуми относно напускането на французина: "Останах много доволен от представянето на Пол Погба в мача срещу Лестър - това бе представяне на истинки капитан."

"Той бе навсякъде по терена, а и изпълни дузпата с увереност. Беше много окуражаващо да видя подобна игра като за първи мач от новия сезон", добави още Берба.

"В медиите се говори, че той не е щастлив на "Олд Трафорд", но аз не смятам така. Изданията и социалните мрежи винаги се фокусират върху тази страна на нещата, опитвайки се да намерят проблеми там, където няма."

"Тези неща не са добри за никого, но смятам, че Жозе Моуриньо и Погба ще се разберат помежду си", завърши Бербатов по въпроса за бъдещето на френския халф в състава на Манчестър Юнайтед.

Бербатов смята, че за "червените дяволи" предстои една много успешна кампания и е очаквал подобен старт на сезона. "Казах го още миналата седмица, че според мен мачът срещу Лестър ще завърши с малко попадения, но победа за Юнайтед."

"Юнайтед бяха късметлии в края на мача, след като "лисиците" имаха отличен шанс да изравнят резултата. Но в края на краищата - това бе заслужена победа и добър старт на сезона", добави Бербатов.

"Знам, че мнозина привърженици на отбора искат по-атакуващ футбол и разбирам техните искания, но резултатът е най-важното нещо, особено в началото на сезона - тогава се нуждаеш от тактически умна игра", завърши Берба.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички