Азар с противоречиво изказване: Бих завършил кариерата си в Челси


Азар с противоречиво изказване: Бих завършил кариерата си в Челси
Снимка: Guliver/GettyImages

1253 0

Голямата звезда на Челси Еден Азар направи ново интересно изказване относно своето бъдеще в клуба на "сините". Белгиецът подчерта, че би завършил кариерата си на "Стамфорд Бридж", въпреки спекулациите, че може да премине в състава на Реал Мадрид.

"Мога да завърша (кариерата си) в Челси", сподели Азар пред "Sky Sports". "Нямам проблем с това. Много съм щастлив в този клуб, с отбора, а и семейството ми е тук. Така че, ако не отида в Испания, не е проблем. Обожавам феновете (на Челси) и смятам, че те също ме обожават. Каквото и да стане в бъдеще - аз ще съм щастлив."

Водачът при голмайсторите във Висшата лига направи противоречив коментар за своето бъдеще, след като през последните седмици той на няколко пъти "загатна", че би искал да играе на "Сантиаго Бернабеу". Азар бе сериозно свързван с трансфер в "кралския" клуб през лятото, но до трансфер така и не се стигна.

След последния мач на "сините" в първенството срещу Саутхемптън Еден Азар сподели пред медиите, че мечтата му е да играе именно за Реал Мадрид. Той определи "белия балет" като "най-добрия отбор в света", а само няколко дни по-късно "успокои" феновете на Челси, че няма да напусне през януарския трансферен прозорец.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички