Азар: За 7 години на "Стамфорд Бридж" не съм спирал да се наслаждавам на играта си


Азар: За 7 години на "Стамфорд Бридж" не съм спирал да се наслаждавам на играта си
Снимка: Guliver/GettyImages

1135 0

Голямата звезда на Челси Еден Азар сподели, че към момента е щастлив на "Стамфорд Бридж" и се наслаждава напълно на играта си. Белгиецът бе усилено спряган за трансфер в Реал Мадрид през лятото, но до сделка така и не се стигна.

"За последните седем години в Челси винаги съм се наслаждавал на играта си. Когато съм на терена, се опитвам да предам удовлетворение първо на мен, а след това и на феновете, които гледат мачовете", сподели Азар.

Белгиецът намекна по-рано през сезона, че по всяка вероятност ще напусне "Стамфорд Бридж", ако получи предложение от страна на Реал Мадрид. Въпреки това Азар продължава да играе на висота за "сините" и към момента не мисли за трансфер.

"Засега вършим много добра работа и това е причината и за добрата ми индивидуална игра. Така че съм щастлив да играя (в Челси) за момента", сподели Азар, намеквайки че нещата могат да се променят в близко бъдеще.

Нападателят разкри, че наистина изпитва умора от изминалия Мондиал 2018, но просто не му личи: "Повярвайте ми, уморен съм! Но смятам, че се намирам в добра кондиция за игра. Миналата година имах контузия в глезена, която ме извади от игра за три месеца - затова съм и толкова свеж сега."

Междувременно стана ясно, че ръководството на Реал Мадрид се подготвя за изключително натоварен зимен трансферен прозорец, като в списъка за нови трансфери попадат поне трима нови играчи. Вижте повече подробности в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички