Арсенал вече трети пореден мач във Висшата лига без победа, Уест Хям се пребори за точка


Арсенал вече трети пореден мач във Висшата лига без победа, Уест Хям се пребори за точка
Снимка: Getty Images/Gulliver

1019 0

Уест Хям и Арсенал завършиха 0:0 в двубой от междинния 17-и кръг на Висшата лига. Това е трета поредна среща без победа за отбора на Арсен Венгер , който остава на 7-а позиция с 30 точки, докато Уест Хям са на предпоследното с 14 точки. 

В началните минути срещата бе равностойна, като в 15' попадение на Арнаутович бе отменено заради засада. След това "артилеристите" бяха доста по-активни, като до края на полувремето имаха 10 удара към вратата на домакините. В 29' Ивоби излезе очи в очи със стража на "чуковете", който отрази удара му по земя. В 39' домакините поискаха дузпа, след като Джака избута Лансини, но реферът прецени, че няма нарушение.

Домакините стартираха много нахъсано втората част. Арнаутович мошеже да изрвани в самото ѝ начало, но ударът му мина много близо над вратата. В 69' Уилшър пък пропусна от чиста позиция пред вратат и отблизо прати топката над вратата.В 74' Арсенал получи правото да изпълни пряк свободен удар, а зад топката застана Алексис Санчес. Ударът му бе много премерен и силен, но Адриан се справя повече от превъзходно и с това спасяване само затвърди добрата си форма.

В самия край на срещата Арсенал можеше да остане дори и без точка. Влезлият само преди минута Чичарито стигна до отбита топка в наказателното поле и стреля, но топката удари напречната греда и след която тупна малко пред голлинията.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички