Арсенал разгроми Хъл Сити в голов трилър (ВИДЕО)


Арсенал разгроми Хъл Сити в голов трилър (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

1400 0

Отборът на Арсенал постигна заслужена победа в след като спечели гостуването си на Хъл Сити с 4:1 ъв Висшата лига,

Звездата на тима Алексис Санчес вкара два гола за успеха и дори пропусна дузпа, а по веднъж се разписаха Уолкот и Джака. Лондончани вече са с актив от 10 точки и се изкачиха до второто място в класирането в Премиършип.

Халл Сити - Арсенал 1-4 (17 сентября 2016 г, Чемпионат Англии) от Независимый спорт на Rutube.

Гостите започнаха очаквано по-добре, като установиха и контрол върху топката.

Първият гол за Арсенал падна малко куриозно. Удар на Уолкот отдясно бе отбит от Якупович, последва удар на Айоби, но топката се отклони в Санчес и спря в мрежата и чилиецът беше обявен за реализатор.

Ювентус с офанзива за звезда на Арсенал през зимата

Удар на Коклен беше спрян на голлинията от Джейк Ливърмор с ръка и съдията изгони играча на Хъл и отсъди дузпа. Санчес изпълни дузпата,но Якупович успя да блокира удара му по земя с една ръка. Така Санчес стана първият играч на Арсенал, който е изпълнил повече от една дузпа, но без успех-

В 55-ата минута Уолкот бе намерен в наказателното поле от Айоби с пета, след което стреля, а в опита си да изчисти Хари Магуайър отклони с глава в мрежата.

В 78-ата минута току-що влезлият Диумерси Мбокани спечели дузпа. Изведен срещу Чех той бутна топката встрани и след това използва възможността за съприкосновение със стража, за да падне. Робърт Снодграс изпълни дузпата и не сбърка.

Венгер призова за търпение феновете на Арсенал

В 83-ата минута Олексис Санчес  с мощен удар под гредата гарантира победата.

В продължението на мача Гранит Джака откри сметката си за Арсенал и оформи крайния резултат с много хубав удар извън наказателното поле.

Хъл Сити: Якупович, Елмохамади, Ливърмор, Дейвис, Робъртсън, Майлър, Хъдълстоун (58 Мейсън), Клукас, Диоманде (42 Магуайър), Ернандес (77 Мбокани), Снодграс Арсенал: Чех, Бейерин, Мустафи, Кошчелни, Монреал, Коклен, Касорла (67 Джака), Уолкот (88 Лукас Перес), Йозил, Айоби (77 Елнени), Санчес

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички