Арсенал привлича трима нови през лятото


Арсенал привлича трима нови през лятото
Снимка: Getty Images/Guliver

1907 0

Мениджърът на Арсенал Унай Емери е наясно с приоритетите си за лятната селекция. Той иска да привлече трима футболисти след края на сезона, пише "Daily Mirror". Испанецът ще получи 45 милиона паунда за покупки, съобщава изданието.

На първо място, Емери се нуждае от заместник на полузащитника Арън Рамзи, който през лятото си тръгва като свободен агент и отива в Ювентус. Нужно е и ново крило, което да замени Денис Суарес, както и нов ляв защитник. Трансферният бюджет на Емери може да се увеличи, ако отборът се класира за Шампионска лига за следващия сезон или се намери купувач за най-високоплатеният "артилерист" Месут Йозил.

През зимата Емери обяви, че няма отпуснати средства за нови играчи и отборът се ограничи само с привличането на Денис Суарес под наем от Барселона. Въпреки че в подписания договор се предвижда Арсенал да купи халфа, клубът няма да се възползва от това, тъй като за изминалите два месеца играчът не се представи на ниво. А коя от звездите на "артилеристите" се кани да напусне - вижте в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички