Алексис Санчес: Настана време да печелим трофеи


Алексис Санчес: Настана време да печелим трофеи
Снимка: Getty Images/Guliver

1016 0

 

Нападателят на Манчестър Юнайтед Алексис Санчес очаква неговият отбор да се бори за трофеи през новия сезон.
"Не помня кога за последно съм имал толкова продължителен отпуск. Добре си починах, изчистих главата си от излишни мисли, за да се подготвя по-добре за сезона. Много съм радостен, че предсезонната подготовка протече успешно за мен и се надявам да съм в добра форма за първия мач от Премиършип с Лестър Сити. Първите 4-5 месеца в Манчестър бяха период за обучение за мен. Сега съм готов, искам да се боря за всяка победа. Подготвен съм психологически за всичко, което ни предстои. Сега, когато по-добре познавам партньорите си в отбора, мога да се съсредоточа в играта. Искам да демонстрирам най-добрите си качества, които ме доведоха в Манчестър Юнайтед. Настана време да печелим трофеи и да се конкурираме с най-добрите. Манчестър Юнайтед е голям отбор. Ние трябва да доминираме, във всеки мач да демонстрираме желанието си за победа. Именно това отличава Юнайтед от другите клубове", заяви чилиецът, цитиран от сайта на "червените дяволи".

Нападателят на Манчестър Юнайтед Алексис Санчес очаква неговият отбор да се бори за трофеи през новия сезон. "Червените дяволи" завършиха втори през изминалата кампания във Висшата лига, а Жозе Моуриньо също така успя да изведе отбора си до финал в турнира "ФА къп", където "червените претърпяха загуба от Челси.

"Не помня кога за последно съм имал толкова продължителен отпуск. Добре си починах, изчистих главата си от излишни мисли, за да се подготвя по-добре за сезона", заяви чилийския нападател.

"Много съм радостен, че предсезонната подготовка протече успешно за мен и се надявам да съм в добра форма за първия мач от Премиършип с Лестър Сити. Първите 4-5 месеца в Манчестър бяха период за обучение за мен. Сега съм готов, искам да се боря за всяка победа. Подготвен съм психологически за всичко, което ни предстои", добави още бившият играч на Арсенал.

"Сега, когато по-добре познавам партньорите си в отбора, мога да се съсредоточа върху играта. Искам да демонстрирам най-добрите си качества, които ме доведоха в Манчестър Юнайтед. Настана време да печелим трофеи и да се конкурираме с най-добрите. Манчестър Юнайтед е голям отбор. Ние трябва да доминираме, във всеки мач да демонстрираме желанието си за победа. Именно това отличава Юнайтед от другите клубове", завърши Санчес.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички