5 страхотни факта за кръга в Англия


5 страхотни факта за кръга в Англия
Снимка: Guliver/Getty Images

1556 0

Златан Ибрахимович се разписа два пъти за победата с 2:0 над Саутхемптън и вече има на сметката си цели 25 попадния в последните 31 шампионатни мача (включва се и времето му в Лига 1).

Серхио Агуеро е най-омразният играч на Манчестър Сити за феновете на Стоук, защото аржентинецът през уикенда реализира два гола и вече има цели 8 в седем срещи с този противник.

Юрген Клоп трябва да отделя повече време на работата в защита с Ливърпул, защото разочароващото 0:2 от Бърнли отново извади на показ проблемите в ариегарда. Откакто Клоп е меинджър, Ливърпул е направил цели девет грешки, които директно водят до гол във вратата им - само Астън Вила с 12 и Уест Хем с 10 са над Ливърпул по този негативен показател.

Диего Коста донесе победата на Челси с 2:1 над Уотфорд с късен гол, като за първи път от 2015 година насам се разписва в три поредни двубоя от първенството.

Лестър удържа нулево равенство с Арсенал в дербито от кръга, като вече 16 мача (10 победи) няма поражение в шампионата на своя стадион "Кинг Пауър Стейдиъм", а за последно падна именно от 'топчиите' с 2:5 миналия сезон.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички