Владо Стоянов: Не ни изкарвайте Реал Мадрид!


Владо Стоянов: Не ни изкарвайте Реал Мадрид!
Снимка: БГНЕС

1831 0

Вратарят на Лудогорец Владислав Стоянов предупреди българските фенове да не очакват чудеса от "орлите" в Шампионска лига срещу отбори като ПСЖ, които "играят колкото им трябва".

ДЕРМЕНДЖИЕВ СЕ ЗАРЕЧЕ: ЩЕ ПЕЧЕЛИМ ОЩЕ ТОЧКИ

"Феновете не са вдигнали очакванията към нас. Сториха го някои журналисти, които според мен са пълни лаици. Изкараха ПСЖ някакъв слаб отбор, а нас - че сме едва ли не "Реал" Мадрид", обяви вратарят на "Лудогорец" Владислав Стоянов. "На мен не ми пречи. Свикнал съм да ми правят разбор хора, които нямат нищо общо с вратарската професия. Но аз не се крия при грешки. Казвам, че вината е моя", допълни той.

Според стража футболистите на ПСЖ са играли толкова, колкото им е било необходимо за трите точки. "За да успееш да ги победиш, трябва късмет и спортен шанс, който не беше на наша страна. Не успяхме да изравним. На всеки се случва да изпусне дузпа, дори на Кристиано Роналдо. После техен гол влиза в скобата. Хората видяха, че "Лудогорец" умее да играе футбол, опитва се да се противопостави на отбори от ранга на ПСЖ, "Реал"...Не всеки път се получава, но не трябва да бъдем крайни. Не може да сме доволни от загубата, но трябва да сме доволни от това как стояхме през по-голямата част от мача", каза още Владо Стоянов пред bTV.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички