Приказката за Лестър в Шампионска лига продължава! (ВИДЕО)


Приказката за Лестър в Шампионска лига продължава! (ВИДЕО)
Снимка: Guliver/Getty Images

1757 0

Лестър не е същият отбор като миналата година в Премиърлийг, но пък в Шампионска лига продължава да се наслаждава на блестящия си дебют. След внушителното 3:0 на гости на Брюж в първия кръг, сега "лисиците" подчиниха Порто на почти непревземаемата си крепост напоследък "Кинг Пауър Стейдиъм".

ШАМПИОНСКА ЛИГА: ВСИЧКИ РЕЗУЛТАТИ

Само две поражения в последните 21 мача са записали английските шампиони като домакини, включително 14 поредни двубоя. Попадението, което шокира Икер Касияс и португалския гранд, бе реализирано от най-омразния футболист за феновете на "драконите".

Ислам Слимани с глава наказа любимата си жертва в 25-ата минута след чудесно центриране на Рияд Марез, като вече има цели 6 гола в 4 мача срещу Порто само през 2016 година! (включително един през този сезон малко преди да подпише с "лисиците")

Порто упражни сериозен натиск след почивката, но не можа да преодолее коравата защита на английския шампион, като вече в цели 17 визити на английска земя не може да запише успех.

Също така Порто е загубил 15 от тези гостувания и има равенства 2:2 и 1:1 само с Манчестър Юнайтед през 2009 и 2004 година съответно.

Лестър е начело в група G с пълен актив от 6 точки, а ФК Копенхаген е втори с 4, след като по същото време срази с 4:0 на своя земя Брюж. Порто е трети с 1, а Брюж е с 0.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички