Петев, помагай! Ювентус обезчести Динамо насред Загреб (ВИДЕО)


Петев, помагай! Ювентус обезчести Динамо насред Загреб (ВИДЕО)
Снимка: Guliver/Getty Images

2410 0

Новият тим на Ивайло Петев Динамо явно наистина има нужда от треньорска промяна, защото записа четвърта поредна загуба (третата такава "изяде главата" на бившия наставник Златко Крънчар) и отново бе разгромен в Шампионска лига - 0:4 от Ювентус в Загреб.

ШАМПИОНСКА ЛИГА: ВСИЧКИ РЕЗУЛТАТИ

Вече бившият национален селекционер едва днес уточни условията си по договора с хърватите и съответно изгледа двубоя по трибуните, като се очаква да дебютира през уикенда в дербито с Хайдук.

Задачата му обаче да вдигне на крака Динамо не изглежда да бъде никак лесна, защото грандът от западната ни съседка бе размазан от Ювентус. Новите супер попълнения от лятото Миралем Пянич и Гонсало Игуаин осигуриха комфортен аванс на "старата госпожа" още до почивката с идентични голове.

ВИЖТЕ КАКВА ЗАПЛАТА ЩЕ ВЗИМА ПЕТЕВ ДИНАМО

Първо Пянич порази мрежата на Динамо в 28-ата минута, след като с дълъс пас бе изведен зад защитата в наказателното поле и с хладнокръвно докосване прати топката в мрежата.

7 минути по-късно Игуаин по същия начин получи кълбото в пеналтерията, и то от Пянич, при което овладя на гърди и без проблем покачи аванса на Юве.

В 57-ата минута Пауло Дибала най-накрая откри головата си сметка през настоящата кампания в който и да е турнир, като го направи по феноменален начин с бомбен изстрел от 30 метра в горния ъгъл - 0:3!

Четвъртото попадение бе автогол на младия хърватски вратар Адриан Шемпер, който имаше лошия късмет да избие топката след рикошет в гредата при мощен удар от фаул, но кълбото тупна на земята и реши да мине голлинията със странна парабола.

Ювентус е начело на Група Н с 4 точки, а Севиля е втори, след като по същото време измъкна успеха с 1:0 над Олимпик (Лион) с попадение на новото си попълнение Ясим Бен Йедер. Лусиано Вието изпусна дузпа, а като цяло имаше достатъчно положения да запише хеттрик.

Лион е трети с 3, а Динамо е последен с 0.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички