Макс Алегри яхна метлата: Прекалените очаквания сковаха футболистите ми!


Макс Алегри яхна метлата: Прекалените очаквания сковаха футболистите ми!
Снимка: Getty Images/Guliver

1193 0

Наставникът на Ювентус Макс Алегри показа нерви на пресконференцията след нулевото равенство срещу Севиля от Шампионска лига, защото очакванията към Ювентус са прекалено големи.

Той заяви, че "старата госпожа" не е фаворит в турнира и това определение сковава футболистите му и им пречи да покажат най-доброто от себе си.

Как е възможно? Ювентус смаза Севиля, но взе само точка у дома (ВИДЕО)

"Представихме се добре като цяло. Само резултатът е разочароващ, защото някои специалисти очакваха да спечелим с 3:0.В Европа трябва да бъдем спокойни, а някои хора преминават от еуфория към депресия след подобни мачове.

Юве не е печелил Шампионска лига от 20 години. Купихме добри играчи през лятото, но това не означава, че сме  се превърнали във фаворити за трофея. Никога не сме били такива. Имахме много възможности да вкараме, докато Севиля нямаше удар във вратата.

Хорхе Сампаоли: Не отстъпваме по нищо на Ювентус

Той коментира и решението си да остави Алекс Сандро и Миралем Пянич на резервната скамейка за сметка на Патрис Евра и Квадво Асамоа.

"Разполагам със страхотни играчи и е нужно да правя промени, за да могат всички те да се изявят", завърши треньорът нa Юве.

 

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички