Диего Симеоне засипа с похвали Карло Анчелоти


Диего Симеоне засипа с похвали Карло Анчелоти

2122 0

Tреньорът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне се изказа ласкаво за своя колега Карло Анчелоти, който в момента е начело на Байерн (Мюнхен).

Двата отбора излизат един срещу друг по-късно тази вечер в среща от груповата фаза на Шампионската лига. Двамата треньори се познават отлично от престоя на Анчелоти начело на Реал Мадрид и сега са готови да подновят съперничеството си.

"Той знае, че го уважавам много заради качествата, които притежава, като треньор и човек. Изправихме се един срещу друг и като футболисти.

Карло Анчелоти очаква много труден двубой за Байерн срещу Атлетико

Тогава бях млад и имам голям респект към него. На треньорската скамейка всеки си има свои собствени методи. Някои се развиват по-бързо от останалите", коментира Диего Симеоне.

Аржентинецът е сигурен, че сблъсъкът с Байерн ще бъде подобен на този от миналия сезон. Тогава Атлетико отстрани Байерн на полуфиналите в Шампионската лига.

"Футболистите са почти същите. Байерн играе повече с Рибери и Алаба. Матс Хумелс внася спокойствие с опита си. Играчите на Байерн продължават да бъдат толкова опасни", каза още Ел Чоло.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички