Байерн Мюнхен - Реал Мадрид по ТВ: Къде да гледаме титаничния 1/2-финал в ШЛ?


Байерн Мюнхен - Реал Мадрид по ТВ: Къде да гледаме титаничния 1/2-финал в ШЛ?
Снимка: GettyImages Колаж: Sportlive.bg

12379 0

Сезонът в европейския клубен футбол е към своя край, а с него наближава и отговорът на въпроса - кой ще бъде новият футболен крал на Стария континент? Във вторник (30.04) двама от основните фаворити в Шампионска лига - Байерн Мюнхен и Реал Мадрид, влизат в ожесточена първа 1/2-финална битка помежду си.

Формата на двата отбора

Баварците имат сериозно преимущество на своя страна в първия мач - препълнения до краен предел "Алианц Арена". Възпитаниците на Томас Тухел окончателно бяха свалени от трона в Бундеслигата от непобедимия Байер Леверкузен. Това пък им дава възможност да концентрират мислите си изцяло върху Шампионска лига. В предходния кръг, на 1/4-финалите, германският колос отстрани кандидат-шампиона на Англия Арсенал с общ резултат 3:2. Сега обаче предизвикателството е дори още по-голямо.

Реал Мадрид предвкусва триумфа си в Ла Лига, а наред с това продължава успешните си изяви и в първия по сила европейски клубен турнир. "Кралете" определено ще бъдат изморени след драматичната победа над Манчестър Сити в 1/4-финалите. "Лос бланкос" направиха 3:3 с "гражданите" на "Бернабеу", а седмица по-късно, на "Етихад", се стигна до изпълнение на дузпи, в които "белите" бяха по-съобразителни. От техните редици със сигурност ще отсъстват контузените Давид Алаба и Тибо Куртоа.

Преди Байерн Мюнхен - Реал Мадрид, къде да гледаме НА ЖИВО

Поглед в миналото

В исторически план тези два съперника са се срещали 26 пъти. Силите в тях са почти изцяло равни, с леко предимство за германския гранд - 12 на 11 победи и 3 равенства. Последната среща помежду им бе през 2019-а година, отново в 1/2-финална битка от Шампионска лига, завършила с успех при общ резултат 4:3 за "белия балет".

Къде да гледаме двубоя?

Срещата между баварците и "кралете" е с начален час 22:00 ч. и ще бъде предавана ПРЯКО в ефира на "Макс Спорт 3". Ако нямате възможност да гледате, може да проследите мача Байерн Мюнхен - Реал Мадрид НА ЖИВО в Sportlive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички