В Монако са сигурни: Мбапе ще вкара два гола на Ювентус


В Монако са сигурни: Мбапе ще вкара два гола на Ювентус

1393 0

Един от най-опитните футболисти на Монако Андреа Раджи коментира шансовете в сблъсъците с Ювентус от полуфиналите в Шампионската лига. Жребият отреди монегаските да се изправят именно срещу шампиона на Италия в спор за място на финала в Кардиф. Въпреки че торинци са считани за абсолютен фаворит, според Раджи Монако разполага с тайно оръжие в лицето на младата звезда на тима Килиан Мбапе.

Пред Гадзета дело Спорт италианският бранител разкри, че предстоящият сблъсък с „бианконерите” е отлична възможност за неговия тим да вземе реванш за отпадането от торинци на четвъртфиналите в турнира през 2015.

„Със сигурност ни се падна тежък съперник – в момента Ювентус е на топ ниво и според мен са дори по-силни от преди две години. Ние обаче имаме възможност да вземем реванш. Така и не забравихме, че ни елиминираха през 2015 и сега ни се отдава отличен шанс да се реваншираме, особено при положение, че залогът е място във финала", заяви Раджи.

"Тяхната защита продължава да е впечатляваща, а към това те добавиха към атаката си Гонсало Игуаин и Пауло Дибала. За наша радост Сами Кедира ще е наказан за първия мач срещу нас, а той е много ценен играч за тях. Ние обаче също разполагаме с много опасно нападение.

Мбапе е истински феномен. По време на тренировка, когато играеш срещу него, единствено ти остава да се надяваш той да сбърка, защото иначе просто не може да бъде спрян. Толкова е бърз в ситуациите един на един, а освен това разполага и със страхотна техника. Видя се, че не изпита никакво притеснение нито срещу Манчестър Сити, нито срещу Борусия Дортмунд. Надявам се да продължи по този начин и срещу Ювентус и вярвам, че може да се разпише дори два пъти срещу тях”, допълни още крайният бранител на монегаските.

Първият сблъсък между Монако и Ювентус е на 3 май на Стад Луи II, а реваншът в Торино на 9-и.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички