Съвпадна ли "нареденият" жребий с реалния в Шампионска лига?


Съвпадна ли "нареденият" жребий с реалния в Шампионска лига?
Снимка: Getty Images/Guliver

1991 0

Часове преди жребия в Шампионска лига, който отреди 1/4-финалите и пътят към полуфиналите, бе на път да се стигне до голям скандал. В социалните мрежи се разпространи информация, че служител в УЕФА е пуснал в Twitter разбивката на двойките за тази фаза, след което се е усетил и изтрил поста.

Сбъдна ли се обаче предрешеният вот? Според "информацията" в Twitter на 1/4-финалите трябваше да се срещнат Порто - Ювентус, Барселона - Манчестър Сити, Манчестър Юнайтед - Тотнъм и Ливърпул - Аякс.

Двойките, които обаче се паднаха са: Аякс - Ювентус, Ливърпул - Порто, Тотнъм - Манчестър Сити и Манчестър Юнайтед - Барселона. Това не е първият път, в който се появява информация, че жребият е нареден предварително. Миналата година италианският Рома незнайно разкри съперника си в полуфиналите на Шампионска лига, часове преди тегленето на жребия за тази фаза.

"Вълците" бяха уверени, че съперникът, който ще им се падне в Нион, е английският Ливърпул. Затова те призоваха на официалния си сайт феновете да си купят билети за зрелищния сблъсък. Тогава обаче това се оказа вярно, тъй като жребият противопостави именно тези два отбора.

А какви полуфиналите може да очакваме тази година в турнира - вижте в този материал на Sportlive.bg.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички